Lieve bruiden, when live gives you curves, you have to show them!

 

Een trouwjurk die perfect aansluit bij jouw figuur. Een trouwjurk die je goede kanten accentueert en af leidt van datgene waar je minder blij mee bent.

 

Wij bij La Bella Blanca staan voor je klaar om te ontdekken wat jouw goed staat, waar jij je lekker in voelt en wat jou nog meer laat stralen! Ontdek de verschillende soorten trouwjurk die jouw figuur laten stralen.

 

Laten we beginnen met: fit and flair gedipt in parels, pailetten en kralen! Een prachtig silhouet voor de vrouw die haar curves wilt laten zien. Een focus punt op jouw mooie ronde heupen en goede billen. Het strakke lijfje en het diepe decolleté geven een optisch slanke taille waardoor jouw waanzinnige zandloperfiguur nog beter uit komt!

 

 

 

 

 

Trouwjurken met een mouw. Het toevoegen van een mouw aan jouw bruidsjurk geeft een prachtig beeld aan je jurk! Kies je voor een romantische kapmouw, een midi lengte of toch voor de lange sensuele mouw? Buiten het feit dat een lange mouw erg chique en stijlvol is, is het ook nog eens een perfecte toevoegen om de buste te accentueren en hiermee ook optisch jezelf langer te maken.

 

 

 

Een diep decolleté word vaak gezien als ordinair maar dit zeker niet het geval! Een stijlvol deco geeft je lichaam een boost. Door het laten zien van deze curves geef jij de look een stukje sex-apeal maar ook klasse. Ook krijg jouw figuur de perfecte omlijnen om te stralen !

 

Chat openen
Hallo! Kan ik je helpen?