AANBEVELINGEN

Uiteraard kom je bij La Bella Blanca voor je trouwjurk. Maar een bruiloft plannen is veel meer dan alleen het uitzoeken van je jurk. Omdat wij met grote regelmaat meewerken aan styled shoots waarbij verschillende leveranciers uit de bruidsbranche samenwerken aan een project, hebben we inmiddels een aantal super leuke en gepassioneerde collega’s leren kennen die wij aan onze toekomstige bruiden kunnen aanbevelen.

Want wie gaat jouw foto’s maken? Of wie gaat er op de dag zelf voor zorgen dat jij flawless richting het altaar loopt? Het vinden van de juiste personen kan een hele zoektocht zijn.. Daarom in onze aanbevelingen een aantal van onze persoonlijke favorieten!

Melanie Mulder Fotografie:

Onze eerste aanbeveling is Melanie Mulder. Een gezellige fotografe met de perfecte passie voor haar werk, de juiste style en doorzettingsvermogen. Melanie werkt nu al een aantal jaar als fotografe voor bruiloften maar ze doet nog zoveel meer! En wat kan ze dit goed! Wij zijn vereerd om samen te mogen werken met dit creatieve talent.

Het kiezen van een goede fotografe kost veel tijd en kan de nodige stress opleveren. Waarom verder kijken als je Melanie Mulder kan hebben!  Een bak met energie en gezelligheid. Een kei harde werken en Melanie maakt prachtige beelden die jouw droom dag perfect presenteren!

Al La Bella Blanca bruiden hebben mogen stralen voor de camera van Melanie. Ben jij de volgende ? 

Social media en website linkjes:

THALYTHA – WEDDING COMPASSSION:

Een van onze aanbevelingen is dan ook Thalytha van Wedding Compassion. Een waanzinnig goede weddingplanner met een authentieke style, die tevens ook nieuw is in Zwolle! Thalytha werkt nu een aantal jaar als manager bij een grote winkelketen en gaat nu de overstap maken als weddingplanner. Zoals ze zichzelf omschrijft: old money style. En wauw wat doet ze het goed! Wij zijn vereerd om samen te mogen werken met deze topper.

Met Thalytha werken is echt een plezier, ze weet precies de druk van je schouders te halen voor jouw droom dag! De Spontaniteit, de creativiteit en vooral de emotie die Thalytha toont in het opzetten van jullie dag is fantastisch.

Thalytha is een pittige tante maar wat doet ze het goed! Staat stevig in haar schoenen en weet waar ze voor wilt gaan. Een en al vreugde en energie neemt ze mee naar jullie huwelijk. Wil jou nou meer zien van Thalytha haar werk, check dan even haar Instagram hier onder of haar site.

Social media en website linkjes:

ESRAH – SAY YES WITH ES:

Onze aanbeveling is Esrah van Say Yes With Es. Een fantastische weddingplanner met de perfecte hoeveelheid allure, style en doorzettingsvermogen. Esrah werkt nu al een aantal jaar voor zichzelf als weddingplanner en wat kan ze dit goed! Zoals ze zichzelf omschrijft: positief ingesteld, pro-organisator, familiemens, verbinder & praat graag. En wauw wat doet ze het goed! Wij zijn vereerd om samen te mogen werken met deze topper.

“Het voelt soms nog steeds als een droom, dat ik dit mijn baan mag noemen. Ik heb ontzettend veel passie voor het ondernemerschap & voor het organiseren van bruiloften. Ik help bruidsparen dan ook ontzettend graag met het organiseren van hun droombruiloft, waarbij ik het het allerbelangrijkst vind dat het verhaal van het bruidspaar gereflecteerd wordt op de dag zelf. De focus ligt op de unieke waarde van elk bruidspaar. ” – Esrah

Het plannen van een bruiloft kost veel tijd en kan stress opleveren. Ik zorg ervoor dat het plannen van de bruiloft weer een feestje wordt. Ik neem bruidsparen graag aan de hand mee en ontzorg bruidsparen waar nodig. Ik zorg voor overzicht, lever ideeën aan en maak gebruik van mijn ‘favoriete leveranciers’-netwerk. Door mijn ervaring in het organiseren van bruiloften weet ik obstakels te vermijden en wordt het echt een dag om nooit te vergeten.

Social media en website linkjes:

YARA DRAGT:

Een van onze aanbevelingen is bijvoorbeeld Yara Dragt. Een waanzinnig goede fotograaf met een zichtbare passie voor haar werk! Yara werkt nu een aantal jaar als fotograaf en special gericht op bruidsparen, huwelijken en al het mooie wat komt kijken bij een bruiloft.

Met Yara werken is een feestje, ze weet precies de echte momenten vast te leggen van jouw droom dag! De Spontaniteit, de creativiteit en vooral de liefde die van haar scherm spat tijdens het vastleggen van jullie sprookje.

Yara is een echt gezelligheidsmens. Een en al vreugde en energie neemt ze mee naar jullie huwelijk en niet te vergeten prachtige foto’s van jullie dag die er uit komen! Wil jou nou meer zien van Yara haar werk, check dan even haar Instagram hier onder, haar site of bekijk de Styled Shoots die wij met haar hebben gedaan op onze website!

Social media en website linkjes:

WESLEY SCHEGGETMAN

Een ander van onze aanbevelingen is Wesley Scheggetman. Een waanzinnig goede fotograaf met een zichtbare passie voor zijn werk! Wesley is zelf al 11 jaar getrouwd en geloofd daarom ook juist zo erg in het huwelijk. Een verbintenis aangaan met elkaar in goede en slechte tijden, samen eraan willen werken om er beter uit komen en elkaar weer op nieuwe manieren te leren waarderen.

Met Wesley werken is echt een feestje! Hij houdt ervan om jouw dag creatief te benaderen en jullie als bruidspaar zo echt mogelijk vast te leggen. Zich te vermengen met jullie gasten en echt mee te leven op jullie speciale dag!

Hierdoor kan hij de spontane en ongedwongen foto’s vol emotie maken waar zijn stijl zich in typeert. Ongeposeerde en eerlijke beelden, het liefst met hoge contrasten en een rauw randje. Natuurlijk helpt hij jullie op weg tijdens de reportage met kleine opdrachtjes, maar ook zullen jullie lekker van elkaar genieten tijdens hét moment dat jullie samen zijn op jullie bruiloft.

Social media en website linkjes:

Chat openen
Hallo! Kan ik je helpen?