Aanbevelingen

Uiteraard kom je bij La Bella Blanca voor je trouwjurk. Maar een bruiloft plannen is veel meer dan alleen het uitzoeken van je jurk. Omdat wij met grote regelmaat meewerken aan styled shoots waarbij verschillende leveranciers uit de bruidsbranche samenwerken aan een project,  hebben we inmiddels een aantal super leuke en gepassioneerde collega’s leren kennen die wij aan onze toekomstige bruiden kunnen aanbevelen.

Want wie gaat jouw foto’s maken? Of wie gaat er op de dag zelf voor zorgen dat jij flawless richting het altaar loopt? Het vinden van de juiste personen kan een hele zoektocht zijn.. Daarom in onze aanbevelingen een aantal van onze persoonlijke favorieten!

YARA DRAGT:

Een van onze aanbevelingen in bijvoorbeeld Yara Dragt. Een waanzinnig goede fotograaf met een zichtbare passie voor haar werk! Yara werkt nu een aantal jaar als fotograaf en special gericht op bruidsparen, huwelijken en al het mooie wat komt kijken bij een bruiloft.

Met Yara werken is een feestje, ze weet precies de echte momenten vast te leggen van jouw droom dag! De Spontaniteit, de creativiteit en vooral de liefde die van haar scherm spat tijdens het vastleggen van jullie sprookje.

Yara is een echt gezelligheidsmens. Een en al vreugde en energie neemt ze mee naar jullie huwelijk en niet te vergeten prachtige foto’s van jullie dag die er uit komen! Wil jou nou meer zien van Yara haar werk, check dan even haar Instagram hier onder, haar site of bekijk de Styled Shoots die wij met haar hebben gedaan op onze website!

Social media en website linkjes:

Instagram: @yaradragtphotography

Website: https://www.yaradragt.nl