Events

SAMPLE SALE

30 september, 1 & 2 oktober 2022.

Op vrijdag 30 september start bij La Bella Blanca een driedaagse Sample Sale waar je voor een mooie prijs de jurk van je dromen kan scoren. Deze drie dagen hangt onze boetiek vol met de mooiste trouwjurken die je direct vanuit het rek (en dus zonder levertijd) kan meenemen. Het ideale event voor de bruid met haast, voor de bruid met een budget, of voor elke andere bruid. Voor iedereen wat wils, want de korting is HOOG!

Als je bij de Sample Sale aanwezig wil zijn, is het handig om rekening te houden met het volgende:

  • Tijdens de Sample Sale kan je een afspraak reserveren van één uur, dit kan elk heel uur tussen 10 en 18 uur.
  • Je mag naast jezelf 2 anderen meenemen.
  • Het is handig om een beeld te hebben waarnaar je opzoek bent. Voor een eerste oriënterende passessie is deze Sample Sale niet geschikt!
  • De beschikbare maten van de Sale items zijn alleen de maten: 36, 38 en 40.
  • Ongeveer een maand voor de Sample Sale zijn alle beschikbare jurken op onze website te bekijken. Deze vind je onder ‘Collectie – Sample Sale’

Wil jij verzekerd zijn van een plekje tijdens onze (best wel spectaculaire!) Sample Sale? Dat kan!

Vul via het contactformulier op onze website je naam en telefoonnummer in en de dag dat je graag zou willen komen + een richtlijn van het gewenste tijdstip en wij nemen contact met je op via Whatsapp (0612470483).

Je krijgt van ons naast de bevestiging van je pasafspraak, tevens een betaalverzoek (Tikkie) van 50 euro. Dit betaalverzoek is geen verplichting tot aankoop, maar zorgt voor verplichting om op komen opdagen! Slaag je helaas niet? Geen probleem!  Je mag direct na je pasafspraak een betaalverzoek (Tikkie) terugsturen en krijgt direct het gereserveerde bedrag weer terug! Easy 😉

Hopelijk tot dan!

Liefs Team La Bella Blanca