De CHAMPAGNE FITTING

Champagne Fitting

YES! Wat leuk dat je bij ons wilt komen passen! Wij helpen je graag met het vinden van dé jurk die goed aansluit bij jouw stijl, persoonlijkheid en natuurlijk je figuur.

Je boekt een tijdslot naar keuze en wij helpen je gedurende 2 uur met je zoektocht naar DE jurk, het passen bij een reguliere pasafspraak is kosteloos. 

Wat is nou de Champagne Fitting ? Tijdens dit intieme en ultieme feestje heb je gedurende 2 uur onze bridal stylist helemaal voor jouw alleen. Deze fitting is echt bedoelt als je ultimate bridal shopping experience. Je krijgt, zoals de naam al doet vermoeden, onbeperkt bubbeltjes, of andere warme en koude drankjes. Ook is er een 0.0% versie beschikbaar. Daarnaast komt er een grote etagère met lekkers van onze buren van Jantjes Lief op tafel zodat je entourage heerlijk kan genieten van een hapje terwijl jij aan passen bent. Ook deze fitting is te boeken via ons boekingssysteem, maar vul bij de opmerkingen in dat je de Champagne Fitting wil doen. 

De kosten voor deze fitting bedragen €20 per persoon. 

Wil jij dat jouw bruiloft al begint bij het uitzoeken van je jurk en dit bijzondere moment extra speciaal maken? Boek dan dit feestje en maak een herinnering om nooit te vergeten! 

Chat openen
Hallo! Kan ik je helpen?