Informatie over de pasafspraak

YES! Wat leuk dat je bij ons wilt komen passen! Wij helpen je graag met het vinden van dé jurk die goed aansluit bij jouw stijl, persoonlijkheid en natuurlijk je figuur.

Bij La Bella Blanca vinden het belangrijk dat een bruid zich uniek kan voelen in haar bruidsjurk en hiermee haar persoonlijke stijl kan uiten. Het is natuurlijk de bedoeling om iedereen omver te blazen met jouw prachtige jurk! We hopen dan ook dat je JOUW trouwjurk zal vinden tussen al onze prachtige merken.

Hoe gaat een pasafspraak te werk?

  • Na het inplannen van een pasafspraak, krijg je een bevestiging per mail en sturen we je een berichtje met meer informatie. In dit berichtje sturen wij jouw ook een betaalverzoek om er zeker van te zijn dat je bij ons komt passen. Let op: De pasafspraak is natuurlijk kosteloos en dit bedrag zal dan ook alléén dienen als borg ter bevestiging van de afspraak. Je krijgt dit bedrag gewoon teruggestort (mits je de afspraak binnen 24 uur van te voren annuleert of niet verschijnt op het afgesproken moment).

  • Daarna zullen wij in een kennismakingsgesprek jouw persoonlijke wensen op gebied van bruidsmode bespreken.

  • Tijdens de pasafspraak in onze winkel krijg je twee uur de tijd om met gezelschap (max.4 personen) jouw favorieten te passen. Uiteraard staan wij voor je klaar om onze expertise met jouw te delen.