Informatie over de pasafspraak

YES! Wat leuk dat je bij ons wilt komen passen! Wij helpen je graag met het vinden van dé jurk die goed aansluit bij jouw stijl, persoonlijkheid en natuurlijk je figuur.

Je boekt een tijdslot naar keuze en wij helpen je gedurende 2 uur met je zoektocht naar DE jurk, het passen is kosteloos.

Daarnaast hebben we onze Champagne Fitting. Tijdens dit intieme en ultieme feestje heb je gedurende 2 uur onze boetiek helemaal voor jouw alleen. Deze fitting is echt bedoelt als je ultimate bridal shopping experience. Je krijgt, zoals de naam al doet vermoeden, onbeperkt bubbeltjes, goede wijnen, of andere warme en koude drankjes.  Daarnaast komt er een grote etagere met lekkers van onze buren van Jantjes Lief op tafel zodat je entourage heerlijk kan genieten van een hapje terwijl jij aan passen bent. Ook deze fitting is te boeken via ons boekingssysteem, maar vul bij de opmerkingen in dat je de Champagne Fitting wil doen. 

De kosten voor deze fitting bedragen €20 per persoon. 

Wil jij dat jouw bruiloft al begint bij het uitzoeken van je jurk en dit bijzondere moment extra speciaal maken? Boek dan dit feestje en maak een herinnering om nooit te vergeten! 

Hoe gaat een pasafspraak te werk en waar moet ik rekening mee houden?

  • Je pasafspraak duurt in totaal 2 uur en je mag naast jezelf als bruid maximaal 4 personen meenemen. Mocht je met een grotere entourage zijn is dit uiteraard geen probleem maar geef het aan in de opmerkingen van je boeking zodat we (indien nodig) kunnen overleggen.
  • Weet een beetje waar je naar op zoek bent, zelfs als je nog niet weet wat je wil! Wanneer je bijvoorbeeld een Pinterest bord hebt met verschillende bruidsjurken of stijlen die je mooi vind komen wij al een heel eind.
  • Draag huidkleurige lingerie. Bij het passen van bruidsjurken is huidkleurige lingerie de beste en (voor ons) mooiste optie. Mocht je dit echter niet in de kast hebben liggen, geen enkel probleem! Het is slechts ons advies en absoluut geen vereiste. We kunnen uiteindelijk overal mee uit de voeten.
  • Wees een beetje rustig met je make up! Natuurlijk begrijpen wij dat je er mooi uit wil zien tijdens het passen van je bruidsjurk, dit geeft tenslotte meteen een betere blik op het totaalplaatje. Helaas zijn bruidsjurken nogal vlek gevoelig dus een beetje easy met de foundation waarderen wij heel erg.
  • Wij hebben passchoenen voor je.