OVER LA BELLA BLANCA

Bij La Bella Blanca voeren we onze eigen koers en zetten we daarbij een compleet eigen stijl neer. Als je op zoek bent naar een niet-klassieke traditionele bruidsboutique, ben je bij La Bella Blanca aan het goede adres! Zowel de collectie als de uitstraling van de winkel heeft een eigen stijl en is met liefde door Simone en haar team samengesteld.

Bij La Bella Blanca houden wij ons vooral bezig met de visie op bruidsmode en wat het kan betekenen voor de toekomstige bruid. In de boutique vind je daarom ook een collectie van unieke designers. We zijn constant op zoek naar unieke labels en kleinschalige designers, waardoor we de meest waanzinnige en exclusieve bruidsjurken speciaal voor jou in huis kunnen halen.

MEET THE TEAM

MEET SIMONE:

Simone is als oprichtster het hoofd van de boutique. Met haar eigenzinnige style en kijk op bruidsmode heeft ze La Bella Blanca tot een ware droom voor elke bride to be weten te maken. 

MEET WICHER:

Wicher is het eerste gezicht die je ziet bij een pasafspraak. Samen met hem ga jij opzoek naar jouw perfecte bruidsjurk. Een bridal stylist vol energie, humor en een goed gevoel voor stijl. Wicher denkt graag met je mee en proost samen met jou op de dag!

MEET WENDY:

Met Wendy haar expertise en professionaliteit weet ze al jouw wensen te vervullen en vermaakt ze jouw trouwjurk tot de perfecte look! Een dame die altijd zegt: langzaam en kleine stapjes richting het altaar. 

 
Chat openen
Hallo! Kan ik je helpen?