Over La Bella Blanca

Bij La Bella Blanca voeren we onze eigen koers en zetten we daarbij een compleet eigen stijl neer. Als je op zoek bent naar een niet-klassieke traditionele bruidsboutique, ben je bij La Bella Blanca aan het goede adres! Zowel de collectie als de uitstraling van de winkel heeft een eigen stijl en is met liefde door Simone samengesteld.

Bij La Bella Blanca houden wij ons vooral bezig met de visie op bruidsmode en wat het kan betekenen voor de toekomstige bruid. In de boutique vind je daarom ook een collectie van unieke designers. We zijn constant op zoek naar unieke labels en kleinschalige designers, waardoor we de meest waanzinnige bruidsjurken speciaal voor jou in huis kunnen halen.

We vinden het belangrijk dat een bruid zich uniek kan voelen in haar bruidsjurk en hiermee haar persoonlijke stijl naar buiten kan brengen. Het is natuurlijk de bedoeling om iedereen omver te blazen met jouw prachtige jurk. Dit is dan ook de reden waarom wij niet kiezen voor bruidsmerken die overal verkrijgbaar zijn.

Bij La Bella Blanca staan wij voor: aandacht, persoonlijke service, hebben we oog voor detail en streven voor authenticiteit & zelfverzekerdheid van de bruid.