Aankleding voor je bruiloft, het is altijd wel een lastig ding. Het moet passen bij jouw persoonlijkheid, de locatie en de sfeer die je wilt neerzetten. Ga je voor een glamoureuze aankleding, heel klassiek, ga je voor bohemian of toch heel landelijk met veel bloemen? Hieronder benoemen we onze favoriete stylen.

 

Een glamoureuze wedding.

Dat schreeuwt om luxe en een chique uitstraling. Een prachtig beeld, rijk gevuld met glas, goud en witte bloemen. Een mix and match tussen goud, wit en glas is altijd een goede optie en zorgt voor een luxe uitstraling.

 

 

 

 

 

 

Iets totaal anders, lekker landelijk met veel bloemen.

Een beeld wat steeds hipper wordt: veel bloemen met houten details. Een duidelijke sfeer, heel huiselijk en gemoedelijk. Echt een trouwsfeertje! Ook is dit aankleding die altijd goed in combinatie gaat met je jurk en met de outfits van de gasten.

Denk aan trouwen in een pluktuin, een bloemenkas of midden in een tulpenveld. Tegenwoordig kan het allemaal!

 

 

Een klassieker beeld.

Een rustige tafelindeling, subtiele versiering maar toch met impact. Een prachtig gedekte tafel met eenvoudige versiering en sfeervolle kaarsen. Door dit grote bloemenboeket op tafel op hoogte te plaatsen, neem het niet de aandacht weg van het moment.

 

 

 

 

 

 

Kies jij voor echt een bohemian sfeertje.

Een prachtig beeld met veel hout, veren en warme kleuren. Een gezellige en huiselijk sfeer, waarbij iedereen zich op zijn of haar gemak gevoelt. Dit beeld zie je ook steeds vaker.

Denk hierbij aan rode, oranje en veel bruine en beige tinten.

Chat openen
Hallo! Kan ik je helpen?