Het kiezen van een trouwjurk is een spannende en belangrijke fase van voorbereiding op de bruiloft. Sommige aanstaande bruiden vinden meteen de exacte uit duizenden jurken, in tegenstelling tot de anderen, die lange tijd niet kunnen kiezen tussen de gekke variëteit. Enige kennis over de stijlen en silhouetten van trouwjurken zal u echter helpen de enige te kiezen die bij u past en alle voordelen van uw uiterlijk benadrukt. Vandaag introduceren we de belangrijkste soorten silhouetten in trouwjurken en identificeren we welke soorten figuren het meest geschikt zijn voor een bepaalde stijl.

 

Baljurk of prinsessenjurk.

Dit silhouet wordt gekenmerkt door een aansluitend lijfje en een weelderige gelaagde rok, die vaak veranderd in een luxe lange sleep. Weelderige silhouetten worden beschouwd als een klassieke visie op een bruidsjurk, omdat in zo’n jurk iedereen zich een sprookjesachtige bruid voorstelt. Dit silhouet past bij elk type figuur en helpt bovendien bepaalde onvolkomenheden te verbergen. Miniatuurbruiden van korte of gemiddelde lengte zien er bijzonder fragiel en elegant uit in de silhouetjurk “Princess”.

 

 

A-lijn silhouet jurk.

De jurk in A-lijn is losser en minder weelderig dan een baljurk en wordt gekenmerkt door een aansluitende top en een vrij vallende rok die lijkt op de letter A. Dit silhouet wordt gekenmerkt door terughoudendheid en elegantie en past perfect bij het concept van een koninklijk huwelijk. De jurk van een A-silhouet kan worden gekozen door eigenaren van absoluut alle soorten figuren. Prachtig met de nadruk op de taille, zal zo’n jurk perfect zijn voor romantische en dromerige bruiden.

 

 

 

Zeemeermin silhouet.

Dit type jurk wordt door de top, taille en rok tot aan de knieën getailleerd en loopt dan dramatisch uit tot op de grond, als een zeemeerminstaart. Een dergelijk silhouet zou perfect zijn voor die bruiden, die de nadruk willen leggen op een slanke taille en heupen. Zeemeerminjurken zijn gemaakt voor gedurfde en zelfverzekerde meisjes, eigenaren van ideale zandloperfiguren, met een extreem dunne taille. Ondanks dat de jurk in zeemeerminstijl met enkele onvolkomenheden kan pronken, past hij in alle maten en leeftijden en ziet hij er vooral mooi uit op plus-exemplaren.

 

Jumpsuit.

Een jumpsuit is een extravagante en gedurfde keuze voor moderne- en stijlvolle bruiden. Dit is een kledingstuk uit één stuk met een aansluitende boven- en onderkant die in een broek of korte broek valt. Een jumpsuit is een perfect alternatief voor een formele jurk, voor het geval je indrukwekkend, onverwacht en altijd klaar voor een dansje wilt zijn. Jumpsuits kunnen gedragen worden door meisjes van elk figuurtype, die een verlangen hebben naar iets anders en fris.

 

Je kan elk van deze soorten silhouettes vinden in de exclusieve collecties bij La Bella Blanca. Of het nu een prinsessenjurk, een A-lijn, een mermaid jurk of een jumpsuit is! Kies de optie die perfect bij jouw persoonlijkheid past en je een speciaal gevoel geeft op de belangrijkste dag!

Chat openen
Hallo! Kan ik je helpen?