Het hebben van een goede fotograaf is ontzettend belangrijk bij je bruiloft! Je wilt de allerbeste foto’s van de mooiste dag van je leven. Maar hoe kies je een fotograaf die goed bij jou past? En wat zijn daarbij de leukste foto’s? Wat is de sfeer waar je voor wil gaan?

 

 

Je trouwdag is een en al gezelligheid, liefde en geluk. Dit is natuurlijk iets wat je wilt laten terugkomen in je foto’s. Keer op keer je bruiloft nabeleven tijdens het doorbladeren van jouw fotoboek! Zie hier een foto van een spontaan, leuk en een tikkeltje hysterisch moment. Een foto vol karakter en liefde. Het geluk spat ervan af en de liefde hangt in de lucht!

 

 

 

 

Ga voor een backstage moment met de fotograaf tijdens het klaarmaken. Een pracht plaatje vanuit het moment.

Ook een prachtig sfeerbeeld voor het nabeleven van de hele bruiloft. Een moment, een gevoel en een heleboel geluk.

 

 

 

 

 

Een foto met een verhaal.

Een moment van samenzijn, een moment van liefde en van geluk. Een snelle foto maar wat een prachtige foto. Een romantisch beeld, maar toch speels. Iets wat iedereen wilt tijdens zijn bruiloft.

 

 

 

 

A bride on the run.

Het moment van showtime! Je weg richting het altaar, de trap op naar de zaal waar iedereen wacht om jou te zien! De prachtige bruid in haar jurk.

Maar dan, je bruidsmeisje roept: wacht! En boem op dat moment maakt de fotograaf een foto, zie hier het resultaat. Een prachtige foto vol beweging, spanning en romantiek.

 

 

 

 

Even de focus op de andere gasten. Het bruidsmeisje in dit geval. Ze is verdwaald, vermoeid en lekker aan het genieten.

Een leuk en verrassend kiekje tijdens de bruiloft. Iets waar je achteraf alleen maar om kan lachen. Een prachtig plaatje!

 

 

 

 

 

 

Nog z’n moment van spanning. Je staat klaar, ready to go, ready to shine! Je staat op het punt om de zaal in te lopen en alle ogen kijken naar jou. Maar jij hebt alleen maar oog voor je aanstaande! In een rechte lijn loop je er zelfverzekerd op af.

 

 

 

 

 

 

 

Wij, La Bella Blanca, vinden het altijd leuk om jouw trouwfoto’s te zien! Dus ben je bij ons geslaagd en getrouwd? Schroom niet en stuur even wat mooie foto’s van jouw bruiloft.

Chat openen
Hallo! Kan ik je helpen?