Je ziet het steeds vaker; een trouwjurk met een overrok! Een extra ‘wauw’, een extra item en een leuke verrassing voor je gasten. Het hebben van een overrok is waanzinnig en geeft je jurk een extra dimensie.

 

Neem hier het voorbeeld van Aretta. Een waanzinnige mermaid trouwjurk met een subtiele overrok. Een extra laag tule wordt hier gebruikt voor extra flair, een extra romantische touch en vervanger van een sluier.

 

 

 

 

 

 

Of neem het voorbeeld van Jaine. Een prachtige pareltop gecombineerd met een tule overrok. Je maakt door het gebruik van een overrok een andere look.

Hoe tof is het om in de avond je jurk te transformeren naar een strakke jurk? Het verwijderen van deze overrok geeft een illusie van een tweede look!

 

 

 

Ook hebben wij bij La Bella Blanca diverse jurken hangen waarbij een overrok wordt toegevoegd voor dat beetje extra drama, net iets meer uitstraling en net iets meer aandacht voor jezelf. Je bent immers de bruid en de aandacht moet naar jou gaan!

Voorbeelden van z’n overrok voor extra drama zijn de rokken van Carrera, Flame en Lira.

 

 

Of ga voor een overrok voor een extra royale uitstraling. Maak van jezelf die royal bruid, je verdient het! De jurken Jess en Lika hebben een overrok als toevoeging voor dat echte koninklijke gevoel. Een waanzinnige look met een mooie verrassing voor de gasten. Een tweede strakkere avondjurk is verborgen naast deze overrok. Weer een extra wauw-factor om neer te zetten.

 

 

 

Wij hebben bij La Bella Blanca meerdere opties hangen voor een waanzinnige bruidsjurk met de mogelijkheid om een overrok toe te voegen. Dus kom snel langs en laat jezelf verbazen over de kracht van een overrok!

Chat openen
Hallo! Kan ik je helpen?