Hebben we al gezegd dat het werken in een bruidswinkel eigenlijk elke dag als een droom voelt? Vast wel eens! De voornaamste reden daarvoor is dat we elke dag omringd worden door de meest prachtige jurken. De jurken uit de nieuwe collectie van Riki Dalal zijn op dit moment bijna een obsessie geworden voor ons. Ze zijn zo mooi! Daarom willen we hier graag een aparte blog aan wijden.

Riki Dalal

Riki Dalal is al 30 jaar een bekende designer in de bruidswereld. Ze is zelfs een van de meest bekende designers in Israël en heeft haar naam ook ruim verspreid over de rest van de  wereld. Alle jurken worden handgemaakt door haar top team van naaisters, zodat elke jurk uniek is.

Riki Dalal 60

In het verleden waren de haute couture japons van Riki Dalal alleen voor het hoge luxe segment verkrijgbaar. Echter heeft de designer tegenwoordig ook een ready to wear lijn genaamd Noya. De reden daarvoor? Elke vrouw moet een designer jurk kunnen kopen, zonder dat er meteen een designer prijskaartje aan zit.

Designer Jurken?

Een ready to wear lijn van designer kwaliteit is precies hetgeen dat bij La Bella Blanca past. Wij houden van fashion en dat vertaalt zich ook in onze winkel. Alle jurken in onze winkel, kiezen we persoonlijk uit. We willen dat je het gevoel krijgt dat je echt iets speciaals en unieks hebt gevonden. Iets dat fashion ademt en toch betaalbaar blijft.

Hoe ziet dat er uit?

IMG_0068

Een kenmerk van het merk is dat er vaak gebruik wordt gemaakt van unieke toepassingen. Op de bovenstaande jurk zie je bijvoorbeeld dat het net lijkt alsof er allemaal veertjes of bloemen op zijn gevallen.

riki dalal 10

We are bringing sexy back! Bij deze jurk zit het hem volledig in de prachtige details. De rug is zo mooi om naar te kijken, dat je bijna de neiging zou krijgen de hele avond met je rug naar je gasten toe te staan;).

riki dalal 9

Wil je geen assepoester effect, maar wel veel volume? Dan is dit de perfecte jurk. De vele lagen tule geven de jurk precies genoeg volume. Daarnaast bestaat de jurk uit twee delen. De top en de rok zijn dus los. Dit is echt een van de trends van dit moment!

riki dalal 8

Deze jurk is heeft een mermaid model dat je curves zo mooi mogelijk uit laat komen. Wij vinden dit de perfecte combinatie van sexy en classy.

Wil je meer zien?

We kunnen ons haast niet voorstellen dat je zo genoeg hebt gezien van deze jurken. In de winkel hebben we nog veel meer mooie opties. Deze voorbeelden geven je alleen een kleine impressie van wat we allemaal in de winkel hebben hangen. We kunnen niet wachten om je een van deze jurken te laten passen!

XoXo,

Simone en Esther